AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnakta kına görmek

Kahve falında tırnakta kına görmek

Kahve falında tırnakta kına görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında tırnakta kına gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler masraflarınızdaki ani artışı gösteriyorlar.

Kahve falında tırnağa kına yakmak şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarına kına yakmak çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına yorulur.

Kahve falında tırnakta kına görmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında tırnakları kınalı görmek sevinçten adeta havalara uçacağına, arkadaştan görülecek faydaya alamet eder.

Kahve falında tırnağa kına sürmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına işarettir.

Kahve falında kınalı tırnak görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işaret eder.

Kahve falında tırnaklarında kına görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında tırnaklara kına yakmak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir