AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnakları kınalı görmek

Kahve falında tırnakları kınalı görmek

Kahve falında tırnakları kınalı görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, güzel davetler alacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnakları kınalı gördüyseniz:

  • İnsanlar şikayet veya eleştirilere aşırı tepkiler verebilirler.

Kahve falında tırnaklarına kına yakmak tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine yorulur.

Kahve falında tırnağa kına yakmak yeni ilişkiler kurulacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işarettir.

Kahve falında tırnaklarında kına görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, ticaret ehli kişi olacağına işarettir.

Kahve falında tırnakta kına görmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına yorulur.

Kahve falında tırnağa kına sürmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnakları kınalı görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnaklara kına yakmak istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kınalı tırnak görmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir