AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaklarında kına görmek

Kahve falında tırnaklarında kına görmek

Kahve falında tırnaklarında kına görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, imkânsızı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarında kına gördüyseniz:

  • Duygusal bir konu yanıltıcı etkilere neden olabilir.

Kahve falında tırnağa kına sürmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında tırnakları kınalı görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, anne ve baba duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağa kına yakmak kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında tırnaklara kına yakmak uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında tırnaklarına kına yakmak ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında tırnaklarında kına görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kınalı tırnak görmek bereketli işler yapacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnakta kına görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, geçim derdi yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir