AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağa kına yakmak

Kahve falında tırnağa kına yakmak

Kahve falında tırnağa kına yakmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnağa kına yakmak gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tırnaklara kına yakmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında tırnağa kına yakmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına inanılır.

Kahve falında tırnaklarına kına yakmak rahatsızlık vereceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında tırnağa kına sürmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında kınalı tırnak görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında tırnakları kınalı görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalet eder.

Kahve falında tırnaklarında kına görmek sahip olduklarının da çoğalacağına, kendinden emin adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında tırnakta kına görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir