AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaklara kına yakmak

Kahve falında tırnaklara kına yakmak

Kahve falında tırnaklara kına yakmak ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine delalet eder.

Kahve falında tırnaklara kına yakmak gördüyseniz:

  • Akşamüstü saatlerinden itibaren belirli olumlu etkiler altındasınız.

Kahve falında tırnaklara kına yakmak aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında tırnağa kına yakmak iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarına kına yakmak düzenli bir işe girileceğine, yeni bir eve sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kınalı tırnak görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tırnaklarında kına görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağa kına sürmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine işarettir.

Kahve falında tırnakları kınalı görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine inanılır.

Kahve falında tırnakta kına görmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir