AnaSayfa / Genel / Kahve falında kınalı tırnak görmek

Kahve falında kınalı tırnak görmek

Kahve falında kınalı tırnak görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, çirkin sözler işitileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kınalı tırnak gördüyseniz:

  • Provokatif kişilere karşılık vermemek zor olabilir.

Kahve falında tırnağa kına yakmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında tırnaklarına kına yakmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında tırnakları kınalı görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında tırnakta kına görmek ekmeğinin de artacağına, hayırlı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kınalı tırnak görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, günahkâr olacağına işarettir.

Kahve falında tırnaklarında kına görmek kötü gidişe dur denileceğine, yaşamının da düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında tırnağa kına sürmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına delalettir.

Kahve falında tırnaklara kına yakmak kudret ve hidayet sahibi olacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir