AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaklarının kirli olduğunu görmek

Kahve falında tırnaklarının kirli olduğunu görmek

Kahve falında tırnaklarının kirli olduğunu görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tırnaklarının kirli olduğunu gördüyseniz:

  • Gereken gayreti gösterebilmeniz durumunda istediğiniz çözümlere ulaşabilirsiniz.

Kahve falında tırnağını kirli görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak kiri görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine inanılır.

Kahve falında uzun ve kirli tırnak görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine yorulur.

Kahve falında tırnaklarının kirli olduğunu görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında içi kirli tırnak görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli ayak tırnağı görmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında tırnakta kir görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, uygulayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli tırnak kesmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir