AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak kiri görmek

Kahve falında tırnak kiri görmek

Kahve falında tırnak kiri görmek işlerinin de rast gideceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına inanılır.

Kahve falında tırnak kiri gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne doğru ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında tırnak kiri temizlemek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında tırnakta kir görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnak kiri görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli tırnak görmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnak içinde kir görmek çok rahat bir döneme girileceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnaklarının kirli olduğunu görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içi kirli tırnak görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnakları kirli görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir