AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağını kirli görmek

Kahve falında tırnağını kirli görmek

Kahve falında tırnağını kirli görmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, ticarete atılacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, aç kalacağına delalettir.

Kahve falında tırnağını kirli gördüyseniz:

  • Bazı konular aniden alevlenebilir ya da maddi açıdan ani gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında tırnakta kir görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında tırnak arasında kir görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine işaret eder.

Kahve falında içi kirli tırnak görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnaklarını kirli görmek kazancında artış olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında tırnak kiri temizlemek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kirli ayak tırnağı görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnak içinde kir görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnak kiri görmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir