AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaklarını sökmek

Kahve falında tırnaklarını sökmek

Kahve falında tırnaklarını sökmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, duymadığı sözleri duyacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, durgun giden işlerin açılacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarını sökmek gördüyseniz:

  • Sizi manipüle etmeye çalışan ya da sinirlendiren kişiler olabilir.

Kahve falında tırnağını sökmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında tırnakları sökmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında tırnaklarını sökmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi tırnağını sökmek hanesinin bollukla dolacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ayak tırnaklarını sökmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına delalettir.

Kahve falında tırnak sökmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağı sökmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında azı diş sökmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir