AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnağı sökmek

Kahve falında ayak tırnağı sökmek

Kahve falında ayak tırnağı sökmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağı sökmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size yardımcı olmasını istiyorsanız yardım ya da destek istemekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında ayak tırnağı sökmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına inanılır.

Kahve falında ayak tırnaklarını sökmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnağını sökmek ekmeğin ve paranın da artacağına, masrafların altında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi tırnağını sökmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, geçim kolaylığı içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnaklarını sökmek işlerin de hafifleyeceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak sökmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnakları sökmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarının kesildiğini görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir