AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi tırnağını sökmek

Kahve falında kendi tırnağını sökmek

Kahve falında kendi tırnağını sökmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, iş güç sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi tırnağını sökmek gördüyseniz:

  • Zekanızın keskinliğine karşılık duygusal olarak aynı derecede güçlü değilsiniz.

Kahve falında tırnakları sökmek iyiliğe ve güzelliğe, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında tırnak sökmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ayak tırnaklarını sökmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, ayrıcalık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ayak tırnağı sökmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına alamet eder.

Kahve falında tırnağını sökmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine delalet eder.

Kahve falında kendi tırnağını sökmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında tırnaklarını sökmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvar sökmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir