AnaSayfa / Genel / Kahve falında azı diş sökmek

Kahve falında azı diş sökmek

Kahve falında azı diş sökmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında azı diş sökmek gördüyseniz:

  • İşlerinize ya da kararlarınıza karışmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında azı diş sökmek el attığı her işten zararla çıkacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında azı dişi sökmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında azı dişini sökmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına delalet eder.

Kahve falında alt azı diş görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında azı diş düştüğünü görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük azı diş görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına işarettir.

Kahve falında azı dişlerinin çıktığını görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine işarettir.

Kahve falında azı dişleri görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir