AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnakları sökmek

Kahve falında tırnakları sökmek

Kahve falında tırnakları sökmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnakları sökmek gördüyseniz:

  • Diğerleri için ne yapabiliyorsanız yapmalısınız.

Kahve falında tırnakları sökmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kendi tırnağını sökmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağını sökmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarını sökmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, önünü göremez olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağı sökmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında tırnaklarını sökmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, haneden birinin ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında tırnak sökmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, iyi ruh halinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin dişlerini sökmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir