AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak sökmek

Kahve falında tırnak sökmek

Kahve falında tırnak sökmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında tırnak sökmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ayak tırnaklarını sökmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ayak tırnağı sökmek kızgınlıkların geçeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında kendi tırnağını sökmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında tırnaklarını sökmek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına işarettir.

Kahve falında tırnağını sökmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında tırnak sökmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnakları sökmek kurulu düzeni olacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında boya sökmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir