AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağını sökmek

Kahve falında tırnağını sökmek

Kahve falında tırnağını sökmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok hayırlı haberler alacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine işarettir.

Kahve falında tırnağını sökmek gördüyseniz:

  • Olaylar sizin hesapladığınız doğrultuda gelişecekler.

Kahve falında ayak tırnağı sökmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi tırnağını sökmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnak sökmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında tırnaklarını sökmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında tırnağını sökmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, güzel ve doğru işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnaklarını sökmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnakları sökmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında diş sökmek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir