AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak içinde kir görmek

Kahve falında tırnak içinde kir görmek

Kahve falında tırnak içinde kir görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, zor günler geçireceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak içinde kir gördüyseniz:

  • İş birliği yapmaktan kaçan kişilere rağmen siz yolunuzda başarıyla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında tırnak içinde kir görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnağını kirli görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine inanılır.

Kahve falında tırnaklarını kirli görmek tüm düzenin alt üst olacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına alamet eder.

Kahve falında kirli tırnak görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine alamet eder.

Kahve falında tırnakları kirli görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında tırnak kiri görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında tırnakta kir görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, kalp kırıklığı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli ayak tırnağı görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir