AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağa siyah oje sürmek

Kahve falında tırnağa siyah oje sürmek

Kahve falında tırnağa siyah oje sürmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnağa siyah oje sürmek gördüyseniz:

  • Serilip kalacak zamanınızın olmadığını bilmelisiniz.

Kahve falında tırnağa siyah oje sürmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tırnaklara kırmızı oje sürmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağa mavi oje sürmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, kötü haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnaklarına kırmızı oje sürmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak tırnaklarına oje sürmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnağa kırmızı oje sürmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yatırımların heba olacağına delalet eder.

Kahve falında el tırnaklarına oje sürmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir