AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağa pembe oje sürmek

Kahve falında tırnağa pembe oje sürmek

Kahve falında tırnağa pembe oje sürmek dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnağa pembe oje sürmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerde, ticari konularda veya aşk hayatınızı ilgilendiren başlıklarda ilerlemenizi engelleyebilecek hiçbir mani bulunmuyor.

Kahve falında tırnağa pembe oje sürmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında pembe ojeli tırnak görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında tırnaklarına kırmızı oje sürmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında el tırnaklarına oje sürmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tırnaklara kırmızı oje sürmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına işarettir.

Kahve falında tırnağa siyah oje sürmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine işaret eder.

Kahve falında tırnağa beyaz oje sürmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnaklarına oje sürmek hastalığını yenmeyi başaracağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir