AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağa kırmızı oje sürmek

Kahve falında tırnağa kırmızı oje sürmek

Kahve falında tırnağa kırmızı oje sürmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnağa kırmızı oje sürmek gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemler yararınıza sonuçlar doğurabilir veya işler bir şekilde lehinize ilerleyebilir.

Kahve falında tırnaklara kırmızı oje sürmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnaklarına kırmızı oje sürmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnağa kırmızı oje sürmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, kendisi ile gururlanacağına inanılır.

Kahve falında tırnaklara oje sürmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine alamet eder.

Kahve falında tırnaklarına oje sürmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnağa beyaz oje sürmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine delalettir.

Kahve falında tırnağa mavi oje sürmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnağa siyah oje sürmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir