AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaklara oje sürmek

Kahve falında tırnaklara oje sürmek

Kahve falında tırnaklara oje sürmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına işarettir.

Kahve falında tırnaklara oje sürmek gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi birr ilişkiniz olabilir.

Kahve falında tırnaklara kırmızı oje sürmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, aile işlerinin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnağa beyaz oje sürmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnaklara oje sürmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnağa siyah oje sürmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, küfürlü söze işaret eder.

Kahve falında tırnağa pembe oje sürmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnaklarına kırmızı oje sürmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine delalettir.

Kahve falında ayak tırnaklarına oje sürmek elinin kolunun bağlanacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir