AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayak tırnaklarını kesmek

Kahve falında birinin ayak tırnaklarını kesmek

Kahve falında birinin ayak tırnaklarını kesmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, insanların afiyet bulacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işarettir.

Kahve falında birinin ayak tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Değişmeyen bir duruma uzun vadeli bir çözüm bulabilirsiniz.

Kahve falında başkasının ayak tırnağını kesmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, adının ve şanının yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının ayak tırnaklarını kesmek onlarla ayrı düşeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el ayak tırnağı kesmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin ayak tırnaklarını kesmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağının kesmek yetki ve söz sahibi olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağı kesmek ona kol kanat gereceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnak kesmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir