AnaSayfa / Genel / Kahve falında boya sökmek

Kahve falında boya sökmek

Kahve falında boya sökmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, beklentilerine ulaşacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, kazanca kavuşacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına yorulur.

Kahve falında boya sökmek gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size birçok konuda iyimserlik, aktivite verip, neşe getiriyorlar.

Kahve falında boya sökmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulur.

Kahve falında çürük diş sökmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin ağacı sökmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede patates sökmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı sökmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidi sökmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kalbini sökmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yelek sökmek yetki ve söz sahibi olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir