AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık tırnak kesmek

Kahve falında kırık tırnak kesmek

Kahve falında kırık tırnak kesmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kırık tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Belirsizlik sizi karamsarlığa itebilir.

Kahve falında kırık tırnak kesmek rahat bir hayatı olacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık tırnak makası görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının ayak tırnaklarını kesmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi tırnağını kesmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında el ayak tırnağı kesmek ayrılmış olanların kavuşacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun tırnağını kesmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında banyoda tırnak kesmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el tırnağını kesmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir