AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini felc görmek

Kahve falında kendini felc görmek

Kahve falında kendini felc görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Kahve falında kendini felc gördüyseniz:

  • Özgürleşme arzunuz artıyor.

Kahve falında bir insanı felçli görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, ele geçen parada artış olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünün felç geçirdiğini görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, güç ve para kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birini felçli görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin felç olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzün felç olmak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin felç geçirdiğini görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının felç olduğunu görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babayı felç görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir