AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağı uzun görmek

Kahve falında tırnağı uzun görmek

Kahve falında tırnağı uzun görmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında tırnağı uzun gördüyseniz:

  • Kendinizi devamlı olarak kontrol altında tutmaya çalışmanız ani patlamalara da sebep olabilir.

Kahve falında el tırnağını uzun görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tırnaklarını uzun görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun ve kirli tırnak görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet eder.

Kahve falında uzun tırnak kesmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak uzun görmek şansının kendisinden yana gideceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasında uzun tırnak görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun ayak tırnağı görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağın uzun olduğunu görmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir