AnaSayfa / Genel / Kahve falında kökünden tırnak kesmek

Kahve falında kökünden tırnak kesmek

Kahve falında kökünden tırnak kesmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kökünden tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler vereceğiniz kararlar üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında tırnağı kökünden kesmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kökünden tırnak kesmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ağaç kökü kesmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında saçını kökünden kesmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında pancar kökü görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına alamet eder.

Kahve falında kök diş çekmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kök dişinin düştüğünü görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir