AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin tırnağını kesmek

Kahve falında ölmüş birinin tırnağını kesmek

Kahve falında ölmüş birinin tırnağını kesmek mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • İçsel olarak ne yapmanız gerektiğinin farkındasınız.

Kahve falında başkasının ayak tırnağını kesmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine delalettir.

Kahve falında ayak tırnağı kesmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında uzun tırnak kesmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnağı kesmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarını kesmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, işlerin aksamayacağına delalettir.

Kahve falında kırık tırnak kesmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında banyoda tırnak kesmek yüksek mertebeye geleceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında kendi tırnağını kesmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir