AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağı kökünden kesmek

Kahve falında tırnağı kökünden kesmek

Kahve falında tırnağı kökünden kesmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine delalet eder.

Kahve falında tırnağı kökünden kesmek gördüyseniz:

  • Sırlarınız açığa çıkabilir ya da sırlarınızı paylaştığınız kişiler sizde huzursuzluk yaratabilir.

Kahve falında tırnağı kökünden kesmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kökünden tırnak kesmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç kökü kesmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına delalettir.

Kahve falında saçını kökünden kesmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında kuru ağaç kökü görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ağacı kökünden sökmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kök sökmek kazancını arttıracağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir