AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe ojeli tırnak görmek

Kahve falında pembe ojeli tırnak görmek

Kahve falında pembe ojeli tırnak görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, yeni bir eve taşınılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe ojeli tırnak gördüyseniz:

  • Bazı konuları geçiştirmemekte veya bazı işleri yerine getirmekten şikayet etmemekte fayda var.

Kahve falında tırnağa pembe oje sürmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine delalettir.

Kahve falında pembe ojeli tırnak görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarına oje görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında ayak tırnaklarına oje görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak ojelemek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, sevdiği birine hediye alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun ojeli tırnak görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnaktan oje çıkarmak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnakta oje görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir