AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırmalayan kedi görmek

Kahve falında tırmalayan kedi görmek

Kahve falında tırmalayan kedi görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, başarılarının devamlı olacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında tırmalayan kedi gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir planı veya amacınızı başlatmak üzeresiniz.

Kahve falında kedi tırmalaması görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, hayattan yana keyif bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kara kedi tarafından tırmalanmak çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında tırmalayan kedi görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi tarafından tırmalanmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında yavru kedi tırmalaması görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devrilen tır görmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yere tırmanmaya çalışmak sonra kendi işini kuracağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah tır görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir