AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tır görmek

Kahve falında siyah tır görmek

Kahve falında siyah tır görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, gururlu bir hayat süreceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah tır gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Kahve falında siyah tır görmek zararın telafi edileceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tır kullanan birini görmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına işarettir.

Kahve falında tır sahibi olmak fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, fakirleşeceğine işaret eder.

Kahve falında yavru kedi tırmalaması görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tır kasası görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tır şöförü olmak arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına yorulur.

Kahve falında tırla seyahat etmek işinin aksayacağına, bahtının güzelleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir