AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedi tarafından tırmalanmak

Kahve falında kara kedi tarafından tırmalanmak

Kahve falında kara kedi tarafından tırmalanmak makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, ruhen güzelleşeceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kara kedi tarafından tırmalanmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir veya yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.Daha fazla sosyalleşmeniz yeni fırsat sayısını arttırabilir.

Kahve falında kara kedi tarafından tırmalanmak kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi tarafından tırmalanmak çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından tırmalanmak rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında tırmalayan kedi görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet eder.

Kahve falında yavru kedi tırmalaması görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine alamet eder.

Kahve falında kedi tırmalaması görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kara kedi tarafından ısırılmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara kedi tarafından kovalanmak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir