AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kedi tırmalaması görmek

Kahve falında yavru kedi tırmalaması görmek

Kahve falında yavru kedi tırmalaması görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında yavru kedi tırmalaması gördüyseniz:

  • Aşırı hırslı olmanız duygusal anlamda işlerin kontrolden çıkmasına neden olabilir.

Kahve falında yavru kedi tırmalaması görmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi tarafından tırmalanmak isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalettir.

Kahve falında tırmalayan kedi görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hayır getirecek yollara girileceğine delalettir.

Kahve falında kedi tırmalaması görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kara kedi tarafından tırmalanmak hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı yorulur.

Kahve falında tır sahibi olmak kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırmalanmış yüz görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tır dorsesi görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir