AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi tarafından tırmalanmak

Kahve falında kedi tarafından tırmalanmak

Kahve falında kedi tarafından tırmalanmak diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi tarafından tırmalanmak gördüyseniz:

  • Ortamı netleştirebilmek için doğru sorular sormak veya doğru cevaplar vermek gerekebilir.

Kahve falında kara kedi tarafından tırmalanmak donatacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine delalettir.

Kahve falında kedi tarafından tırmalanmak bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına delalet eder.

Kahve falında biri tarafından tırmalanmak keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi tırmalaması görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırmalayan kedi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yavru kedi tırmalaması görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında tır kazası görmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tır şöförü olmak mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir