AnaSayfa / Genel / Kahve falında devrilen tır görmek

Kahve falında devrilen tır görmek

Kahve falında devrilen tır görmek kazalardan ve belalardan korunacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, özlemlerini bitireceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine, yıpranacağına, strese gireceğine delalettir.

Kahve falında devrilen tır gördüyseniz:

  • Arkadaş veya akrabalarınızla biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında tırın devrilmesini görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devrilen tır görmek adının fesada karışacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırın devrildiğini görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine işaret eder.

Kahve falında tır devrildiğini görmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında devrilmiş tır görmek yeni iş kapılarının açılacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın devrildiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında trenin devrilmesini görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine inanılır.

Kahve falında trenin devrildiğini görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir