AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi tırmalaması görmek

Kahve falında kedi tırmalaması görmek

Kahve falında kedi tırmalaması görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi tırmalaması gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kara kedi tarafından tırmalanmak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine işarettir.

Kahve falında tırmalayan kedi görmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi tırmalaması görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi tarafından tırmalanmak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine delalettir.

Kahve falında yavru kedi tırmalaması görmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, borçların artacağına rivayet eder.

Kahve falında yüklü tır sürmek yapılan çalışmaların heba olacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında tır kamyon sürmek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında tır sahibi olmak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir