AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını boğazlamak

Kahve falında babasını boğazlamak

Kahve falında babasını boğazlamak içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, maddi imkânlarının azalacağına, büyük atılımlar yapacağına, sıkılacağı bir haber almaya tabir olunur.

Kahve falında babasını boğazlamak gördüyseniz:

  • Sizden bazı bilgileri saklayan kişiler olabilir.

Kahve falında babasını boğazlamak destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı boğazlamak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, iyi habere yorulmaktadır.

Kahve falında şeytanı boğazlamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini boğazlamak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına işaret eder.

Kahve falında karısını boğazlamak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu boğazlamak atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, öz güven kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan boğazlamak kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dana boğazlamak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir