AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini boğazlamak

Kahve falında eşini boğazlamak

Kahve falında eşini boğazlamak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kendi işine kavuşacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında eşini boğazlamak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem vermenin önemli karşılıkları olabilir.

Kahve falında eşini boğazlamak yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına yorulur.

Kahve falında birini boğazladığını görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanı boğazlamak aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işaret eder.

Kahve falında şeytanı boğazlamak aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğa boğazlamak daha sonra işlerin açılacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında koyun boğazlamak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, önündeki engelleri aşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan boğazlamak işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insanı boğazlamak önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir