AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını boğazlamak

Kahve falında karısını boğazlamak

Kahve falında karısını boğazlamak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işarettir.

Kahve falında karısını boğazlamak gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri çağırarak kendi çevrenizde bulunmalısınız.

Kahve falında karısını boğazlamak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına alamet eder.

Kahve falında öküz boğazlamak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu boğazlamak kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, rızkın genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan boğazlamak üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında birini boğazlamak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, planların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında adam boğazlamak zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanı boğazlamak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, sorunların atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşini boğazlamak sevdiklerini de koruyacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir