AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu boğazlamak

Kahve falında çocuğunu boğazlamak

Kahve falında çocuğunu boğazlamak temiz saf bir adamla evlenebileceğine, güzel haberlerin alınacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, gönlünce harcama yapmasına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunu boğazlamak gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan veya ne yapacağını önceden kestiremediğiniz kişilere dikkat edin.

Kahve falında çocuğunu boğazlamak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğa boğazlamak kadim dostlar edineceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın boğazlamak artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında düşmanı boğazlamak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan boğazlamak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, kendi çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında insan boğazlamak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan boğazlamak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek boğazlamak dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir