AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahtan kurtulmak

Kahve falında timsahtan kurtulmak

Kahve falında timsahtan kurtulmak refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına, yol kat edeceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında timsahtan kurtulmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle seyahat başlıklı gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında timsahtan kurtulmak sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsah tutmak kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine delalettir.

Kahve falında timsahın yediğini görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında timsah dövmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bataklıkta timsah görmek sorunların çözüm bulacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında timsah yavrusu yemek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında evde yavru timsah görmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına inanılır.

Kahve falında kuyruksuz timsah görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir