AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruksuz timsah görmek

Kahve falında kuyruksuz timsah görmek

Kahve falında kuyruksuz timsah görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, işinin de hep yürüyeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyruksuz timsah gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikir değiştirmesi nedeniyle planlarınızı veya hayallerinizi sonlandırmanız gerekmiyor.

Kahve falında timsah kuyruğu görmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyruksuz timsah görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine inanılır.

Kahve falında kuyruklu yılan görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine inanılır.

Kahve falında balık kuyruğu yemek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine işarettir.

Kahve falında kuyruksuz balık görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına inanılır.

Kahve falında kuyruklu örümcek görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine inanılır.

Kahve falında akrep kuyruğunu kesmek uğradığı zararın telafi edileceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında saçı at kuyruğu yapmak sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir