AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah tutmak

Kahve falında timsah tutmak

Kahve falında timsah tutmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında timsah tutmak gördüyseniz:

  • Pazarlıklar lehinize sonuçlanabilir.

Kahve falında timsah tutmak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına inanılır.

Kahve falında timsah yemek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına işarettir.

Kahve falında evinde timsah görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında timsah dişi görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurlu suda timsah görmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında suda timsah görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında evcil timsah görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında timsah yavrulari görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir