AnaSayfa / Genel / Kahve falında bataklıkta timsah görmek

Kahve falında bataklıkta timsah görmek

Kahve falında bataklıkta timsah görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına inanılır.

Kahve falında bataklıkta timsah gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik gelişmeler veya ters giden olaylar planlarınızda yapılması gereken ufak tefek rötuşları görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bataklıkta timsah görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bataklığa saplanmak işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında birinin bataklığa düştüğünü görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına işarettir.

Kahve falında birini bataklıkta görmek ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında bataklığa düşmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında bataklıkta balık tutmak aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında bataklıkta boğulmak hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına işaret eder.

Kahve falında başkasını bataklıkta görmek kendisini çok yıpratacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir