AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahın yediğini görmek

Kahve falında timsahın yediğini görmek

Kahve falında timsahın yediğini görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında timsahın yediğini gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili şeyleri düşünebilecek zaman bulabilmeniz ya da özel şeyler yapabilmeniz zordur.

Kahve falında timsahın yediğini görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında timsahın birini yediğini görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında timsahın insan yediğini görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere işarettir.

Kahve falında timsah yediğini görmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalettir.

Kahve falında timsahın yılanı yediğini görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine işaret eder.

Kahve falında timsah eti yediğini görmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına delalettir.

Kahve falında timsahın yılan yediğini görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sevap işlemek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında timsah ve yavrusunu görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, tatsız haberlerin alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir