AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah dövmek

Kahve falında timsah dövmek

Kahve falında timsah dövmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında timsah dövmek gördüyseniz:

  • Değişik uğraşlarla fiziksel aktivitelerinizi sürdürün.

Kahve falında timsah dövmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Kahve falında timsaha yem vermek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında timsahın üstüne binmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına işaret eder.

Kahve falında timsah suda görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında timsah saldırısı görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında deniz ve timsah görmek bereketli günler geçirileceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insanı timsah olarak görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, insanlara iyilik yapmaya işaret etmektedir.

Kahve falında timsah ve yılan görmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir