AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahtan kaçtığını görmek

Kahve falında timsahtan kaçtığını görmek

Kahve falında timsahtan kaçtığını görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, aileyle iş yapmayacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işarettir.

Kahve falında timsahtan kaçtığını gördüyseniz:

  • Uzun zamandır beklediğiniz bir randevu, plan ya da düzenleme yavaş yavaş şekillenmeye başlayabilir.

Kahve falında timsahtan kaçtığını görmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında timsah kesmek keyfinden ve neşesinden olacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında timsahın görmek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bebek timsah görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında timsaha yem olmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında dev timsah görmek yarınlara bakacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kuyruksuz timsah görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında evde timsah beslemek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir