AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev timsah görmek

Kahve falında dev timsah görmek

Kahve falında dev timsah görmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, rütbe edineceğine işaret eder.

Kahve falında dev timsah gördüyseniz:

  • Kendinizden başka kimseye güvenmemelisiniz.

Kahve falında dev timsah görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında dev böcek görmek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dev örümcek görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında dev elma görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında dev çilek görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dev gibi adam görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dev hortum görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına işarettir.

Kahve falında dev gemi görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir