AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek timsah görmek

Kahve falında bebek timsah görmek

Kahve falında bebek timsah görmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, kısmetlerinin açılacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek timsah gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki endişeleriniz artabilir.

Kahve falında bebek timsah görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında timsah kavga etmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında timsahın birini ısırdığını görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına delalet eder.

Kahve falında timsahı yenmek sorunlarının sürekli artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde timsah görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında timsahtan korkmak çalışıyorsa terfi alacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında yatağın altında timsah görmek kırgınlıkların biteceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ufak timsah görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir